ams-logo
KIKO lexues dixhital
qrCode
arrow
youtube
facebook

Agjencia për Rini dhe Sport

article
Shpërblimi për pjesmarrje rinore – Thirrje për nominime Agjencia për rini dhe sport (ARS) në bashkëpunim me Këshillin rinor Nacional
article
Zëvendës drejtori i Agjencisë për rini dhe sport, Isak Lazami, vizitoi sot qytetin e Gostivarit për të ndjekur aktivitetet e
article
Agjencia për Rini dhe Sport me partnerët dhe përkrahësit e procesit, Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim – UNDP,
article
    MOJOSOVSKI: I REFUZOJ PLOTËSISHT AKUZAT E KSHPK-së SI TË PABAZA, TË PASAKTA DHE TË FRYMËZUARA NGA QËLLIMET LUKRATIVE
article
Drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport Naumçe Mojsovski dhe Ministri i Rinisë dhe Sportit i Republikës së Turqisë z.
Po ngarkohet..
Kategoritë

Ju lutemi shkruani një email adresë të vlefshme
Ju jeni regjistruar me sukses!
ams-logo
Mbështetur nga
osc-logo
Përmbajtja e kësaj uebfaqe nuk përfaqëson medoemos këndvështrimet apo qëndrimet e Misionit të OSBE-së në Shkup.
youtube
facebook
© Agjencia për Rini dhe Sport 2021. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Privatësia juaj

Ne përdorim cookies për t'ju ofruar përvojë më të mirë përdoruesve në ueb faqen tonë të internetit

Për të mësuar më shumë rreth cookies-ve që përdorim ose nëse dëshironi të çaktivizoni ndonjë prej tyre, klikoni këtu:

Rregulloni cookiet
Me shume