ams-logo
KIKO lexues dixhital
qrCode
arrow
youtube
facebook

Agjencia për Rini dhe Sport

article
Një nga ngjarjet më të vjetra sportive, turneu ndërkombëtar i boksit “Gongu i Artë”, do të mbahet këtë fundjavë në
article
Dita e pavarësisë së shtetit u shënua me një manifestim solemn në sallën e kristaltë të Kuvendit të RMV-së, ku
article
Sot në Ukrainë drejtori i Agjencisë për rini dhe sport Naumçe Mojsovski nënshkoi marrëveshje për bashkëpunim për rini, kulturë fizike
article
Pas 23 vitesh fitojmë në garat e kampionatit të mundjes për seniorë në KAMPIONATIN EVROPIAN, kjo është medalja e gjashtë
article
Mundësi maqedonas Vladimir Egorov fitoi medaljen e artë në kampionatin evropian të mundjes pasi që në finale, në kategori deri
Po ngarkohet..
Kategoritë

Ju lutemi shkruani një email adresë të vlefshme
Ju jeni regjistruar me sukses!
ams-logo
Mbështetur nga
osc-logo
Përmbajtja e kësaj uebfaqe nuk përfaqëson medoemos këndvështrimet apo qëndrimet e Misionit të OSBE-së në Shkup.
youtube
facebook
© Agjencia për Rini dhe Sport 2021. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Privatësia juaj

Ne përdorim cookies për t'ju ofruar përvojë më të mirë përdoruesve në ueb faqen tonë të internetit

Për të mësuar më shumë rreth cookies-ve që përdorim ose nëse dëshironi të çaktivizoni ndonjë prej tyre, klikoni këtu:

Rregulloni cookiet
Me shume