ams-logo
KIKO lexues dixhital
qrCode
arrow
youtube
facebook

Agjencia për Rini dhe Sport

article
Drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport Naumçe Mojsovski dhe Ministri i Rinisë dhe Sportit i Republikës së Turqisë z.
article
Agjencia për Rini dhe Sport (ARS) vazhdon edhe në vitin 2023 me aktivitetet për përgatitjen e Strategjisë nacionale për të
article
Përfundoi me sukses takimi i grupit të punës për përfshirjen e të rinjve në kuadër të presidencës së Bosnje-Hercegovinës të
article
  Më 8 nëntor 2022, u mbajt takimi i parë i grupit punues nga fusha tematike e shëndetësisë, i udhëhequr
article
Më 5 nëntor 2022, u mbajt takimi i parë i grupit të punës nga fusha tematike e Informimit Rinor, i
Po ngarkohet..
Kategoritë

Ju lutemi shkruani një email adresë të vlefshme
Ju jeni regjistruar me sukses!
ams-logo
Mbështetur nga
osc-logo
Përmbajtja e kësaj uebfaqe nuk përfaqëson medoemos këndvështrimet apo qëndrimet e Misionit të OSBE-së në Shkup.
youtube
facebook
© Agjencia për Rini dhe Sport 2021. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Privatësia juaj

Ne përdorim cookies për t'ju ofruar përvojë më të mirë përdoruesve në ueb faqen tonë të internetit

Për të mësuar më shumë rreth cookies-ve që përdorim ose nëse dëshironi të çaktivizoni ndonjë prej tyre, klikoni këtu:

Rregulloni cookiet
Me shume