Unicef MK и Агенцијата за млади и спорт ве покануваат да станете U-репортери и да го дадете вашето мислење за климатските промени!
Целта на U-Report е да овозможи размена на информации и собирање на податоци во реално време на прашања што ги засегаат младите луѓе!
Поврзи се преку Вибер https://chats.viber.com/ureportmk.
Со вашите одговори придонесувате за формирање на младинската декларација за климатски промени.
Повеќе инфо: www.climateedu.mk/news