Unicef MK dhe Agjencia e Rinisë dhe e Sportit ju fton të bëheni U-reporter dhe ta jepni mendimin tuaj për ndryshimet klimatike!
Qëllimi i U-Report-it është që ta mundësojë shkëmbimin e informacionit dhe mbledhjen e të dhënave në kohë reale për çështjet që i prekin të rinjtë!
Lidhu me Viber https://chats.viber.com/ureportmk.
Me përgjigjet tuaja kontribuoni në formimin e deklaratës së rinisë për ndryshimet klimatike.
Për më tepër informacione: www.climateedu.mk/news