Sot u prezantua një pullë postare me rastin e paraqitjes historike të futbollistëve të Maqedonisë në Kampionatin Evropian të Futbollit 2020 nga ShA Posta e Maqedonisë.

Promovimi u zhvillua në mjediset e Drejtorisë së ShA “Posta e Maqedonisë” – Shkup, ku morën pjesë Drejtori i Përgjithshëm Jani Makraduli dhe Drejtori i Agjencisë për rini dhe sport Naumçe Mojsovski.

Drejtori i Agjencisë për rini dhe sport, Naumçe Mojsoski, tha se heronjtë tanë të futbollit meritojnë një gjest të tillë dhe pullën postare për nder të tyre.

– Shpresoj që deri në fillim të Evropianit të mbledhim forcat që sa më shumë qytetarë të jetë e mundur të marrin pjesë në tribunat në Bukuresht. Si një sportist, e di që nuk është e njëjta gjë për të luajtur me tribuna të plota dhe të zbrazëta me tifoz, tha Mojsovski. Ekipi kombëtar i futbollit të Maqedonisë ka siguruar paraqitjen e tij të parë historike në EURO2020, i cili do të mbahet nga 11 qershor deri më 11 korrik në disa qytete anembanë Evropës.