Sot dhe nesër, Shkupi është qendra e Kikboksit!

Shteti ynë është nikoqir i Kampionatit të 15-të Ballkanik të Kikboksit, i cili do të mbahet në sallën e madhe sportive “Arena A1 Boris Trajkovski”, organizuar nga Federata e Kikboksit Maitai e Maqedonisë!
Në kampionat do të marrin pjesë 190 garues, mes të cilëve edhe garues maqedonas, si dhe pjesëmarrës nga:
Bosnja dhe Hercegovina,
Mali i Zi,
Sllovenia,
Serbia,
Turqia,

Iu urojmë suksese të gjithë pjesëmarrësve dhe urime organizatorëve për organizimin.