Sapo filloi maratona ultra emocionuese më e gjatë “Ohrid Ultra Trail 2021!

Kjo maratonë ultra e famshme është me gjatësi prej 100.7 kilometrash dhe zgjat 26 orë.

Shtegu nëpër të cilin vrapojnë pjesëmarrësit është i tejmbushur me bukuritë e Ohrit dhe të Galiçicës! Të gjithë pjesëmarrësve iu urojmë sukses dhe realizim të qëllimit të dëshiruar!