Drejtori i Agjencisë për rini dhe sport organizoi pritje për mundësin më të mire të Maqedonisë Mаgоmedgadzhi Nurov, i cili me marrjen e medaljes së bronztë në kamionatin e mundjes në Kazakistan (stili i lirë) fitoi edhe normën olimpike “A” për pjesmarrje në Lojrat Olimpike Tokio 2021.

Nurov paralajmëroi pjesmarrje të suksesshme në të dy pjesmarrjet ndërkombëtare në Poloni dhe Itali, ku do ta definojë formën për në Tokio.