“Java Europiane e Sportit” është projekt i Bashkimit Europian, ku përfshihen vendet e Europës, por edhe vendet që aspirojnë të bëhen pjesë e familjes europiane.

Agjencia për rini dhe sport ka qenë bartëse e këtij projekti në pesë vitet e fundit, në të cilin morën pjesë mijëra fëmijë, të rinj dhe të rritur gjatë, para dhe pas javës të sportit.

Të gjithë pjesëmarrësit, përmes aktiviteteve të ndryshme sportive, seminareve edukative, trajnimeve dhe garave shënuan javën e sportit.

Këtë vit, përveç aktiviteteve që do të jenë pjesë e programit të përpiluesit të projektit të vendit pjesëmarrës, Komisioni Europian lejon të gjithë individët, shoqatat, institucionet sportive dhe arsimore të plotësojnë aplikacionet e tyre, në të cilat me idetë e tyre për organizimin aktivitetet sportive do të jenë pjesë e “Javës Europiane të Sportit”.

Afati për aplikim deri më: 18.06.2021

Formularët për aplikim – gjuhë angleze:

BeActive-Education-Award-2020-Application-form

BeActive-Local-Hero-Award-2020-Application-form

BeActive-Workplace-Award-2020-Application-form

Formularët për aplikim – gjuhë maqedone:

EWS-Shpërblimet

Formular për aplikim #BeActive Education Award 2020

Formular për aplikim #BeActive Workplace Award 2020

Formular për aplikim #BeActive Local Hero Award 2020