ams-logo
KIKO lexues dixhital
qrCode
arrow
youtube
facebook

Agjencia për Rini dhe Sport

Thirrjet publike

KONKURSË PËR POETËT E RINJ
arrow
KONKURS PËR ARTISTËT E RINJ 
arrow
Lënda: Thirrje Publike për Aplikim në Grupet e Punës për hartimin e planit të veprimit 2023-2025
arrow
Shpërblimi për pjesmarrje rinore – Thirrje për nominime
arrow
Konkursi për poetët e rinj 2022
arrow

Fushatat
Fushata për të rritur ndërgjegjësimin dhe mbështetjen kolektive për të rinjtë
Karta Evropiane e Rinisë
Karta Evropiane e Rinisë është një kartë me ulje dhe përfitime për të rinjtë nga 15 deri në 29 vjeç,
Dhuna sjell dhunë
Dhuna ushqen dhunën, ndaloje, mos e ndez” është motoja e fushatës për parandalimin e dhunës së çdo lloji.
Mos pini gjatë vozitjes!
Mos pini gjatë vozitjes! “, Për të rritur ndërgjegjësimin tek të rinjtë se është e rëndësishme të respektohen rregullat e
Projektet
Investime në infrastrukturë sportive në të gjithë RMV-në
project

100 terrene sportive shumëqëllimëshe

left
right
Prezantimi i Akademisë së Sporteve është mënyra se si lindin dhe ndërtohen kombëtaret e ardhshme. Vizioni ynë me Akademinë e Sporteve është që studentët të stërviten dhe të mësojnë, gjegjësisht të angazhohen plotësisht në stërvitje.
mlogo
Thirrjet publike
Shikoni të gjitha thirrjet publike aktive
Konkurse për të rinjtë
Konkursi për poetët e rinj 2022
arrow
Konkursi Аrtistët e rinj 2022
arrow
Bursat
Konkursi Аrtistët e rinj 2022
arrow
Konkursi Аrtistët e rinj 2022
arrow

Ju lutemi shkruani një email adresë të vlefshme
Ju jeni regjistruar me sukses!
ams-logo
Mbështetur nga
osc-logo
Përmbajtja e kësaj uebfaqe nuk përfaqëson medoemos këndvështrimet apo qëndrimet e Misionit të OSBE-së në Shkup.
youtube
facebook
© Agjencia për Rini dhe Sport 2021. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Privatësia juaj

Ne përdorim cookies për t'ju ofruar përvojë më të mirë përdoruesve në ueb faqen tonë të internetit

Për të mësuar më shumë rreth cookies-ve që përdorim ose nëse dëshironi të çaktivizoni ndonjë prej tyre, klikoni këtu:

Rregulloni cookiet
Me shume