100 fusha tenisi

Fushat e tenisit do të vendosen në drejtimin veri-jug, me një bazë solide për fusha sportive në ambient të jashtë të certifikuara nga Federata Ndërkombëtare e Tenisit ITF.

Terrenet do të kenë lidhje infrastrukturore, të rrethuara me rrjetë teli dhe rreth tyre do të ketë një shteg hyrje të shtruar me begaton pllaka. Përveç kësaj, ato mund të përdoren në mbrëmje sepse do të ndriçohen me reflektorë.

Projekti “100 fusha tenisi” është planifikuar dhe një pjesë është në ndërtim e sipër në komunat vijuese:

• Gorçe Petrov

• Zelenikovë

• Saraj

• Karposh

• Ilinden

• Aerodrom

• Butel

• Qendër

• Kriva Pallankë

• Kumanovë

• Kratovë

• Vinicë

• Dojran

• Vallandovë

• Negotinë

• Veles

• Shën Nikollë

• Radovish

• Probishtip

• Novo Sellë

• Vasilevë

• Karabinci

• M. Kamenicë

• Dibër

• Vevçan

• M. Brod

• Prilep

• Zajaz

• Manastir

• Rankovc

• Çair

• Kërçovë

• Shtip

• Krushevë

• Strumicë

• Gazi Babë

• Dellçevë

• Tetovë

• Gostivar

• Strugë

• Gjevgjeli

• Kavadar

• Resnjë

• Petrovec