Известување

Се известуваат сите граѓански организации, регистрирани согласно Законот за здруженија и фондации, кои ги исполнуваат условите за да бидат регистрирани…

Cредба со новоизбраниот младински претставник oд Република Северна Македонија во Обединетите нации, Петар Барлаковски.

Денеска директорот на АМС Наумче Мојсовски и советникот за млади и младински политики на претседателот на Владата, Ѓорги Тасев остварија…