Спортски ваучер

Агенцијата за млади и спорт ја најави мерката Ваучер во спортот за 2022, која спортските клубови, Националните спортски федерации и индивидуалните спортисти…

ЈАВЕН ОГЛАС

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА АГЕНЦИЈА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија”…