ams-logo
КИКО дигитален читач
qrCode
arrow
youtube
facebook

Агенција за млади и спорт

Јавни Повици

ЈАВЕН ПОВИК за избор на младински претставник во Управен одбор на Регионална канцеларија за младинска соработка
arrow
Јавен повик За формирање на Работната група за избор на младински претставник во Управниот одбор на Регионалната канцеларија за младинска соработка на Западен Балкан (РИКО)
arrow
ЈАВЕН ПОВИК – За членови во Советот за млади од редот на младинските организации и организации за млади
arrow
Јавен повик за ангажирање на консултанти за изработка на Проектна Документација за потребите на Агенцијата за млади и спорт
arrow
КОНКУРС ЗА МЛАДИ ПОЕТИ
arrow
Кампањи
Кампањи за подигнување на колективната свест и поддршка за младите
Европска младинска картичка
Европската младинска картичка е картичка со попусти и поволности за млади од 15 до 29 години, во различни категории. Картичката
Националната стратегија за млади 2023 – 2027
Не пиј додека возиш
Не пиј додека возиш!”, со цел да ја издигне свеста кај младите дека  е важно почитувањето на сообраќајните правила.
Проекти
Вложување во спортска инфраструктура низ цела РСМ
project

Анти допинг

left
right
Воведување на Спортската академија е начинот на кој се раѓаат и се градат идните репрезентативци. Нашата визија со Спортската академија е учениците да тренираат и да учат, односно да бидат посветени целосно на тренингот.
mlogo
Јавни повици
Погледни ги сите активни јавни повици
Конкурси за млади
Конкурс број 1 во 2024 година
arrow
Државната награда „8ми Септември“ 2023 година
arrow
Спортска стипендија СПОРТСКА НАДЕЖ 2023
arrow
Јавен повик за избор на младински делегат од Република Северна Македонија во работата на Обединетите нации, нејзините тела и комисии
arrow
Јавен конкурс за млади луѓе на тема „Безбедност, солидарност и соработка“
arrow
Стипендии
Јавен конкурс за млади луѓе на тема „Безбедност, солидарност и соработка“
arrow
Јавен конкурс за млади луѓе на тема „Безбедност, солидарност и соработка“
arrow
Јавен конкурс за млади луѓе на тема „Безбедност, солидарност и соработка“
arrow
Јавен конкурс за млади луѓе на тема „Безбедност, солидарност и соработка“
arrow
Јавен конкурс за млади луѓе на тема „Безбедност, солидарност и соработка“
arrow

Ве молиме внесете валидна е-маил адреса
Успешно се регистриравте!
ams-logo
Поддржано од
osc-logo
Содржината на оваа веб страна не секогаш ги одразува погледите или ставовите на Мисијата на ОБСЕ во Скопје.
youtube
facebook
© Агенција за млади и спорт 2021. Сите права задржани.

Вашата приватност

Ние користиме колачиња за да ви го овозможиме најдоброто корисничко искуство на нашата веб-страница

За да дознаете повеќе за колачињата што ги користиме или доколку сакате да исклучите некое од нив притиснете тука за

Подеси ги колачињата
Дознај повеќе