ams-logo
КИКО дигитален читач
qrCode
arrow
youtube
facebook

Агенција за млади и спорт

article
Габриел Тончеан, Претседател на романската бодибилдинг и фитнес федерација, претседател на Балканската бодибилдинг и дитнес федерација, Потпретседател на EBFF и
article
Денеска директорот на Агенција за млади и спорт Наумче Мојсовски присуствуваше на изложбата од пристигнатите дела на конкурсот “Млади уметници
article
  ​Почитувани ,  Агенцијата за млади и спорт  на 14.03.2023 година( Вторник)  во 12:00  часот во просториите на Музејот на град Скопје (Старата
article
Ве информираме дека локалните консултации за Националната стратегија за млади стартуваат на 10 март во Струмица во Дом на АРМ
article
Ве информираме дека локалните консултации за Националната стратегија за млади стартуваат на 9 март во Куманово во Занаетчиски дом и
Вчитува...
Категории

left
left

Ве молиме внесете валидна е-маил адреса
Успешно се регистриравте!
ams-logo
Поддржано од
osc-logo
Содржината на оваа веб страна не секогаш ги одразува погледите или ставовите на Мисијата на ОБСЕ во Скопје.
youtube
facebook
© Агенција за млади и спорт 2021. Сите права задржани.

Вашата приватност

Ние користиме колачиња за да ви го овозможиме најдоброто корисничко искуство на нашата веб-страница

За да дознаете повеќе за колачињата што ги користиме или доколку сакате да исклучите некое од нив притиснете тука за

Подеси ги колачињата
Дознај повеќе