ams-logo
КИКО дигитален читач
qrCode
arrow
youtube
facebook

Агенција за млади и спорт

article
Три победи над претставничките од турската репрезентација и победа против Русинка на официјален турнир Г1 каде се собираат бодови за олимписката ранг
article
Македонската скијачка надеж  Филип Димовски, оствари историска победа на 49 издание на едно од најголемите и најстари европски натпреварувања во
article
Сребрениот медал за Витомир Трајковски на Европското карате-првенство што од 9 до 11 февруари се одржа во Тбилиси, Грузија беше причина за
article
Денеска заедно со вицепремиерката за политики за добро владеење, Славица Грковска, директорката на Антидопинг Агенцијата на Република Србија Милица Вукашиновиќ
article
Гордоста на Карпошани, салата „Наум Наумовски Борче”, позната како сала „Партизан” од руина прерасна повторно во врвен спортски објект, благодарение на
Вчитува...
Категории

left
left

Ве молиме внесете валидна е-маил адреса
Успешно се регистриравте!
ams-logo
Поддржано од
osc-logo
Содржината на оваа веб страна не секогаш ги одразува погледите или ставовите на Мисијата на ОБСЕ во Скопје.
youtube
facebook
© Агенција за млади и спорт 2021. Сите права задржани.

Вашата приватност

Ние користиме колачиња за да ви го овозможиме најдоброто корисничко искуство на нашата веб-страница

За да дознаете повеќе за колачињата што ги користиме или доколку сакате да исклучите некое од нив притиснете тука за

Подеси ги колачињата
Дознај повеќе