ams-logo
КИКО дигитален читач
qrCode
arrow
youtube
facebook

Агенција за млади и спорт

article
Со цел отворен и транспарентен процес за избор на соодветен нов претставник во Управниот одбор на оваа канцеларија од Невладиниот
article
Денеска заедно со вицепремиерката за политики за добро владеење, Славица Грковска, директорката на Антидопинг Агенцијата на Република Србија Милица Вукашиновиќ
article
Агенцијата за млади и спорт во соработка со Сојуз на спортски федерации по 69 пат ги избраа најдобрите во спортот.
article
Поддршка на проекти од областа на младите од вонредниот Оглас за финансиска поддршка на здруженија и фондации    Врз основа
article
Базенот во Струга повторно гордост на Стружани. Овој базен некогаш беше место од кое излегоа најдобрите пливачи, место каде се
Вчитува...
Категории

left

Ве молиме внесете валидна е-маил адреса
Успешно се регистриравте!
ams-logo
Поддржано од
osc-logo
Содржината на оваа веб страна не секогаш ги одразува погледите или ставовите на Мисијата на ОБСЕ во Скопје.
youtube
facebook
© Агенција за млади и спорт 2021. Сите права задржани.

Вашата приватност

Ние користиме колачиња за да ви го овозможиме најдоброто корисничко искуство на нашата веб-страница

За да дознаете повеќе за колачињата што ги користиме или доколку сакате да исклучите некое од нив притиснете тука за

Подеси ги колачињата
Дознај повеќе