Месец: м.г

Денеска директорот на Агенција за млади и спорт Наумче Мојсовски присуствуваше на доделувањето на Орден за заслуги во организација на Претседателот на државата Стево Пендаровски

Овојпат Ордените за заслуги се за три жени, од кои едната, Стојна Вангеловска, како поранешна кошаркарка, се истакнува со особен…