Штотуку започна возбудливиот најдолг ултра маратон Охрид Ултра Трејл 2021!

Овој ултра популарен маратон е со должина од 100,7 километри и трае трае 26 часа.

Патеката којашто ја трчаат учесниците е преплавена со убавини низ Охрид и Галичица!На сите учесници им посакуваме успех, истрајност и остварување на зацртаната цел!