Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Совет за спорт

вклучено . Објавено во За агенцијата

СОВЕТ ЗА СПОРТ ПРИ АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ


1. Зоран Шишковски – Претседател

2. Проф. д-р Александар Туфекчиевски - член

3. Сашко Поповски - член

4. Горан Митев - член

5. Бојан Христовски-член

6. Проф. д-р Зоран Радиќ - член

7. Зоран Бошковски - член

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија