Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Совет за спорт

вклучено . Објавено во За агенцијата

СОВЕТ ЗА СПОРТ ПРИ АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ

  1. Претседател - Проф. Александра Војневска – Зикова,
  2. Член - проф.д-р Милан Наумовски,
  3. Член - проф.д-р Калач Руждија,
  4. Член - доц.д-р Андријана Зафировска – Мисовска,
  5. Член - д-р Страшо Глигоров,
  6. Член - проф.Ванчо Димовски,
  7. Член - Примислав Димовски.

 

Sovet za sport

На ден (29.08.2017) се одржан првиот конститутивен состанок на Советот за спорт  - ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија