Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Слајдови на насловна

Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

Агенцијата за млади и спорт организираше прес конференција по повод...

Кошаркарско игралиште во Аеродром

Кошаркарско игралиште во Аеродром

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски направи увид во...

Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Мојсовски се сретна со нашиот...

Избрани најдобрите од конкурсот

Избрани најдобрите од конкурсот "Млади уметници"

Избрани се најдобрите од конкурсот "Млади уметници" во две возрасни...

Избрани најдобрите од конкурсот

Избрани најдобрите од конкурсот "Млади поети"

“Млади поети” е еден од проектите кои имаат за цел да ја...

 • Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

  Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

 • Кошаркарско игралиште во Аеродром

  Кошаркарско игралиште во Аеродром

 • Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

  Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

 • Избрани најдобрите од конкурсот

  Избрани најдобрите од конкурсот "Млади уметници"

 • Избрани најдобрите од конкурсот

  Избрани најдобрите од конкурсот "Млади поети"

Печати

Одржани првите едукативни работилници во училиштата во општина Ѓорче Петров

вклучено . Објавено во Соопштенија

Како дел од проектот „Пороците кај младата популација“, Агенцијата за млади и спорт започна со одржување на првите едукативни работилници во основните училишта „Страшо Пинџур“ и „Јоаким Крчовски“, во општината Ѓорче Петров.

Посебната заинтересираност и активност на учениците од шестто, седмо и осмо одделение во овие училишта направи одлична атмосфера за учење и работа, во која вработените во Клиниката за токсикологија и едукаторот Силвана Ончева успешно ги преносоа своите знаења, давајќи одговор на сите прашања на учениците.

Агенцијата за млади и спорт во натамошниот период продолжува со реализацијата на овој проект во сите основни училишта во општината Ѓорче Петров.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија