Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Слајдови на насловна

Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

Агенцијата за млади и спорт организираше прес конференција по повод...

Кошаркарско игралиште во Аеродром

Кошаркарско игралиште во Аеродром

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски направи увид во...

Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Мојсовски се сретна со нашиот...

Избрани најдобрите од конкурсот

Избрани најдобрите од конкурсот "Млади уметници"

Избрани се најдобрите од конкурсот "Млади уметници" во две возрасни...

Избрани најдобрите од конкурсот

Избрани најдобрите од конкурсот "Млади поети"

“Млади поети” е еден од проектите кои имаат за цел да ја...

 • Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

  Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

 • Кошаркарско игралиште во Аеродром

  Кошаркарско игралиште во Аеродром

 • Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

  Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

 • Избрани најдобрите од конкурсот

  Избрани најдобрите од конкурсот "Млади уметници"

 • Избрани најдобрите од конкурсот

  Избрани најдобрите од конкурсот "Млади поети"

Печати

Најава за прес-конференција

вклучено . Објавено во Соопштенија

Во Агенција за млади и спорт, на 15 јануари 2013 година, вторник, во 11 часот, ќе се одржи прес-конференција по повод донесувањето на 5 годишната Програма за развој на спортот во Република Македонија за период 2013-2017 година и отпочнување на гласањето за избор на „Спортист на годината“, во организација на Сојузот на спортски федерации на Македонија, а под покровителство на Агенција за млади и спорт.

Покрај директорот м-р Лазар Поповски на прес-конференцијата ќе присуствува и генералниот секретар на ССФ Борче Боев.

Се покануваат медиумите да го проследат пресот.


Одделение за односи со јавноста и протокол при
Агенција за млади и спорт

 

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија