Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Слајдови на насловна

Меѓународен ден на лица со посебни потреби

Меѓународен ден на лица со посебни потреби

По повод Меѓународниот ден на лица со посебни потреби, Агенцијата за млади...

Фитнес зона во Општина Центар

Фитнес зона во Општина Центар

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски, во присуство на...

Гази Баба доби фитнес зона

Гази Баба доби фитнес зона

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски заедно со...

70 години Спортска Стрелачка Федерација

70 години Спортска Стрелачка Федерација

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски организираше прием...

Македонија горда на шампионите-прво место Светски Куп пара ХипХоп

Македонија горда на шампионите-прво место Светски Куп пара ХипХоп

Денес во просториите на Агенцијата за млади и спорт (АМС) беше организиран...

 • Меѓународен ден на лица со посебни потреби

  Меѓународен ден на лица со посебни потреби

 • Фитнес зона во Општина Центар

  Фитнес зона во Општина Центар

 • Гази Баба доби фитнес зона

  Гази Баба доби фитнес зона

 • 70 години Спортска Стрелачка Федерација

  70 години Спортска Стрелачка Федерација

 • Македонија горда на шампионите-прво место Светски Куп пара ХипХоп

  Македонија горда на шампионите-прво место Светски Куп пара ХипХоп

Печати

Средба Каевски-Капричевски

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams sredba dk fond web 2

Денес, директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски оствари средба со Наум Капричевскиорганизатор на 11-от ултра-маратон во чест на Тоше, кој се одржа од 12 до 16 октомври, а се трчаше од Нова Градишка, Република Хрватска до Крушево, поточно 420 километри.

Капричевски во името на маратонците и фановите на Тоше Проески се заблагодари за поддршката која ја даваАгенцијата за млади и спорт за ултра маратонот.

Директорот Каевски се заблагодарии истакна дека Агенцијата за млади и спорт нема никогаш да го заборави ликот и делото на Тоше Проески..

Воедно, овој меѓународен ултра маратон од Нова Градишка до Крушево од година во година е се помасовен зближувајќи го целиот регион во името на Тоше Проески.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија