Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Слајдови на насловна

Меѓународен ден на лица со посебни потреби

Меѓународен ден на лица со посебни потреби

По повод Меѓународниот ден на лица со посебни потреби, Агенцијата за млади...

Фитнес зона во Општина Центар

Фитнес зона во Општина Центар

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски, во присуство на...

Гази Баба доби фитнес зона

Гази Баба доби фитнес зона

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски заедно со...

70 години Спортска Стрелачка Федерација

70 години Спортска Стрелачка Федерација

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски организираше прием...

Македонија горда на шампионите-прво место Светски Куп пара ХипХоп

Македонија горда на шампионите-прво место Светски Куп пара ХипХоп

Денес во просториите на Агенцијата за млади и спорт (АМС) беше организиран...

 • Меѓународен ден на лица со посебни потреби

  Меѓународен ден на лица со посебни потреби

 • Фитнес зона во Општина Центар

  Фитнес зона во Општина Центар

 • Гази Баба доби фитнес зона

  Гази Баба доби фитнес зона

 • 70 години Спортска Стрелачка Федерација

  70 години Спортска Стрелачка Федерација

 • Македонија горда на шампионите-прво место Светски Куп пара ХипХоп

  Македонија горда на шампионите-прво место Светски Куп пара ХипХоп

Печати

Избор на најдобри спортисти за 2017

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams izbor sg

1. Спортист на годината 2. Спортистка на годината 3. Млад спортист на годината 4. Млада спортистка на годината 5. Најуспешен машки национален тим 6. Најуспешен женски национален тим 7. Најуспешен спортист на лице со инвалидитет 8. Најуспешен тренер/селектор 9. Најуспешна национална спортска федерација 10. Најуспешен спортски училишен тим од основните училишта 11. Најуспешен спортски училишен тим од средните училишта 12. Најуспешна спортски универзитетски тим од Универзитетите За најуспешни спортист и спортистка во минатогодишниот избор беа прогласени ракометарот Кире Лазаров и тенисерката Лина Ѓорческа

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија