Печати

Прес-конференција за поддршка на Илина Арсова: ПРВА МАКЕДОНКА НА МОНТ ЕВЕРЕСТ 2013 ГОДИНА

вклучено . Објавено во Соопштенија

Утре (петок) 15.02.2013 година во просториите на Агенцијата за млади и спорт со почеток во 11:00 часот ќе се одржи прес-конференција по повод поддршката за Илина Арсова-првата жена Македонка која ќе се обиде да го развиори македонското знаме на Хималајските височини.


Се покануваат медиумите да го проследат настанот

Одделение за односи со јавност и протокол при Агенција за млади и спорт