Печати

ПОКАНА ЗА ЈАВНА ТРИБИНА

вклучено . Објавено во Соопштенија

 

На трибината свое учество ќе земе директорот на Агенцијата за млади и спорт, м-р Лазар Поповски, како и бројни истакнати стручњаци од областа на спортот во Република Македонија.


Со почит,
Одделение за односи со јавност