Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Јавен повик

вклучено . Објавено во Соопштенија

амс рико

Агенцијата за млади и спорт објавува Јавен повик за формирање на работна група за младински претставник во Управниот одбор на Регионалната канцеларија за младинска соработка на Западен Балкан (РИКО).

Комплетната содржина на јавниот повик можете да ја видите ТУКА

Апликација за учество во работна група

Апликација за РИКО за претставник во работна група

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија