Печати

АМС во посета на СОС детско село

вклучено . Објавено во Соопштенија

 ams sos 1

Секогаш се трудиме да ги исполнуваме детските желби!
Ветуваме дека и во годината што е пред нас ќе се грижиме за нивното здравје и правилен развој.
Затоа под новогодишната елка во СОС Детско село, Агенцијата за млади и спорт донираше
ракометарски, кошаркарски и фудбалски топки, за секое дете да може само да го препознае спортистот во себе
Споделуваме среќни моменти