Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Увид во градежни работи

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams uvid

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски направи увид во градежните активности за базенот во ОУ „Невена Георгиева Дуња во населбата Кисела Вода. Имено, ова е дел од проектот изградба на базени во склоп на основните училишта кои ќе овозможат запознавање со основите на пливањето и достапност до базен за децата од училишна возраст.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија