Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Кошаркарско игралиште во Аеродром

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams kos

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски направи увид во градежните активности за изградба на Кошаркарското игралиште, кое е лоцирано во Општината Аеродром.

Со поставувањето на овие игралишта поради предвидените стандарди кои ги исполнуваат истите ќе може да се користат и за официјални натпревари во Уличен баскет 3х3 (street basket).

Агенцијата за млади и спорт ќе продолжи да инвестира во развој на спортската инфраструктура што значи грижа за постоечките и изградба на нови објекти - истакна директорот Мојсовски.

ams aero

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија