Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Пливачки базен во Ѓорче Петров

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams bazen

Денес во Општина Ѓорче Петров е поставен камен темелник за изградба на затворен пливачки базен!

Ова е еден од најголемите капитални проекти на АМС во делот на спортска инфраструктура, а за граѓаните ќе значи можност за рекреација , создавање здрави навики од најмала возраст и развој на пливањето како спорт!

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија