Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Избор на најдобри спортисти за 2017

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams izbor sg

1. Спортист на годината 2. Спортистка на годината 3. Млад спортист на годината 4. Млада спортистка на годината 5. Најуспешен машки национален тим 6. Најуспешен женски национален тим 7. Најуспешен спортист на лице со инвалидитет 8. Најуспешен тренер/селектор 9. Најуспешна национална спортска федерација 10. Најуспешен спортски училишен тим од основните училишта 11. Најуспешен спортски училишен тим од средните училишта 12. Најуспешна спортски универзитетски тим од Универзитетите За најуспешни спортист и спортистка во минатогодишниот избор беа прогласени ракометарот Кире Лазаров и тенисерката Лина Ѓорческа

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија