Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Избираме спортисти на годината

вклучено . Објавено во Соопштенија

ПОСТЕР

Со особена чест и задоволство Ве покануваме на најголемата спортска манифестација за доделување на награди за најуспешните Спортисти на годината 2019 што ќе се одржи на ден 26.12.2019 (четврток) во Националната опера и балет со почеток во 20.15 часот.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија