Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Најдобрите светски параглајдеристи во Крушево

вклучено . Објавено во Соопштенија

parglajd w2

Од 05-18.08.19 во Крушево ќе се одржи 16то Светско Првенство во параглајдинг - дисциплина прелети, каде вештината на летање ќе ја одмерат 150 најдобри пилоти на крила од целиот свет.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија