Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

БМУ Европските шампиони во брзински мотоциклизам денеска на средба со директорот Мојсовски

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

naumce1

Денеска во Агенцијата за млади и спорт на прием со директорот Наумче Мојсовски се сретна со Христијан Бузалковски и Синиша Кочоски македонскиот тандем за пехари.

Печати

Прес-конференција на Агенцијата за млади и спорт

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

ams vlada nm

Започна процесот за утврдување законско решение за поранешните и сегашните спортисти да добијат право на пензиски стаж, пензиско осигурување и пензија

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски денеска одржа прес-конференција на која информираше за отпочнувањето на процесот за утврдување на законско решение за поранешните и сегашните спортисти да добијат право на пензиски стаж, пензиско осигурување и пензија.

Печати

Известување за продолжување на рокот за аплицирање на Конкурсите за „Млади уметници“, „Млади Поети“ и „Млади музичарт“

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

logo-ams

Известување за продолжување на рокот за аплицирање на  Конкурсите за „Млади уметници“, „Млади Поети“ и „Млади музичарт“

Печати

Најдобрата ракометна судиска двојка на прием во АМС

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

ams nace

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски организираше прием за ракометната судиска двојка Начевски- Николов, кои со долгогодишното меѓунаредно учество на сите светски, континентални и олимписки ракометни спектакли даваат свој придонес во ракометниот спорт.

Печати

ОГЛАС

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

ams riko

Агенцијата за млади и спорт објавува оглас за прибирање понуди за набавка/закуп на деловна просторија за Национална канцеларија за младинска соработка во Скопје – претставништво на Регионалната канцеларија за младинска соработка на Западен Балкан.
Задолжителни податоци кој ги содржи огласот :

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија