Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Најдоброто од Македонија - народна

вклучено . Објавено во Музички проекти

1. Не кани ме - Миле Кузмановски


2. Бисер Балкански - Гоце Николовски


3. Предавници и јунаци - Соња Тарчуловска

>


4. Има ли песна - Наум Петрески


5. Запри дожду - Нели ти реков


6. Запри запри виолино - Мишко Крстевски


7. да беше стрела песнава - Гоце Арнаудов


8. Стариот џумбушлија - Ана Бекута

9. Дали чекаш стара мајчице - Гоце Арнаудов


10. Кој не раздели - Васил Атанасов


11. Жал за Деспина - Наум Петрески


12. Една мисла имаме - Војо Стојановски


13. Мојата Серенада - Гоце Николовски


14. Аце Аце - Татјана Лазаревска


15. Свири ми брате цигане - Росана


16. Љубов голема - Виолета Томовска и Наум Петрески


17. Свири мајсторе - Гоце Арнаудов


18. Што ќе остане од Македонија - Гоце Арнаудов


19. Розо моја - Ибуш Ибраимовски


20. Мојата бабан Битола - Група Фонтана и Виолета Томовска

Сите дела што ќе ги симнете од нашата веб-страница можете да ги користите за ваша лична употреба. Забрането е секакво умножување, продавање или користење на делови од делата заради стекнување на авторска или друга корист. Секаква злоупотреба е казнива според законите на Република Македонија и меѓународните облигации за авторски и сродни права.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија