Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Македонија засекогаш

вклучено . Објавено во Музички проекти

1. Владо Јаневски - Земјо Македонска

2. Калиопи - Народе македонски

3. Влатко Стефановски - Македонско девојче

4. Борис Трајанов / Зоран Џорлев - Кога падна на Пирина

5. Гаро / Каролина / Браќа Тавитјан - Дафино вино црвено

6. Ламбе Алабаковски - Јовано, Јованке

7. Синтезис - Леле Јано

8. Александар Митевски - Послушајте патриоти

9. Соња Тарчуловска - Сардисале Лешочкиот манастир

10. Елена Ристеска - Море сокол пие

11. Сашо Гигов - Гиш - И ние сме деца на Македонија

12. Тамара / Бабура / Ал Фросе - Со маки сум се родила

13. Дарио - Слушам кај шумат шумите

14. Александра Пилева / Јован Јованов - Калино моме

Сите дела што ќе ги симнете од нашата веб-страница можете да ги користите за ваша лична употреба. Забрането е секакво умножување, продавање или користење на делови од делата заради стекнување на авторска или друга корист. Секаква злоупотреба е казнива според законите на Република Македонија и меѓународните облигации за авторски и сродни права.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија