Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Македонија навива

вклучено . Објавено во Музички проекти

1. Смело Македонијо - Соња Тарчуловска


2. Одиме на победа - Јован ЈОванов, Елвир Мекиќ и Иван Јованов


3. Деца на сонцето - Нокаут


4. Македонска армија - Кристина Арнаудова и Ѓоко Таневски


5. За Македонија - Тамара Тодевска и Тони Зен


6. Навивачка - Дени те чува


7. Македонија навива за вас - Тоше Проески


8. Удри јако - Куку Леле


9. Најјаки од се - Дани


10. Напред Македонија - Каролина Гочева


11. За нас - Суперхикс


12. Ова е Македонија - Морал

Специјален додаток:

13. Химна на Република Македонија

14. Химна на Република Македонија - иснтрументална верзија


5. Химна на Република Македонија - иснтрументална верзија

Сите дела што ќе ги симнете од нашата веб-страница можете да ги користите за ваша лична употреба. Забрането е секакво умножување, продавање или користење на делови од делата заради стекнување на авторска или друга корист. Секаква злоупотреба е казнива според законите на Република Македонија и меѓународните облигации за авторски и сродни права.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија