Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

21 инфо од јавен карактер

вклучено . Објавено во Информации од јавен карактер

1. pdfСТРАТЕШКИ ПЛАН
2. БУЏЕТ
3. УСВОЕНИ ИЗВЕШТАИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА БУЏЕТОТ
4. РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАИ
5. pdfПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ
6. pdfПРАВИЛНИК ЗА ВНАТРЕШНА ОРГАНИЗАЦИЈА
7. docxОРГАНОГРАМ ЗА ВНАТРЕШНА ОРГАНИЗАЦИЈА
8. pdfПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА НА РАБОТНИТЕ МЕСТА
9. xlsxСПИСОК НА ЛИЦА ВРАБОТЕНИ ВО АМС
10. КОНСОЛИДИРАНИ ТЕКСТОВИ ОД ЗАКОНИ И ПОДЗАКОНСКИ АКТИ
11. ОБРАСЦИ ШТО ГИ КОРИСТАТ ГРАЃАНИТЕ ПРИ ДОСТАВУВАЊЕ ПОДНЕСОЦИ
12. ТАРИФНИЦИ ЗА НАДОМЕСТОПЦИ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕАЛНИ АКТИ
13. ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

БАРАЊА И ФОРМУЛАРИ

РЕГИСТРАЦИЈА НА УЧИЛИШЕН КЛУБ

14. КОНТАКТ ОД ЛИЦЕ ЗАДОЛЖЕНО ЗА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
- Дијана Софтовска
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  02/3119 628

 15. pdfПРАВИЛНИК ЗА ЗАШТИТЕНО ВНАТРЕШНО ПРИЈАВУВАЊЕ

16. КОНТАКТ ОД ЛИЦЕ ОВЛАСТЕНО ЗА ЗАШТИТЕНО ВНАТРЕШНО ПРИЈАВУВАЊЕ
- Снежана Соколова
 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 070-410-740

17. ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НА ОФИЦЕРОТ ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ
- Тане Димовски
 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 070-354-479

18. КОНТАКТ-ТЕЛЕФОН И ИМЕЈЛ НА АМС ЗА ГЕНЕРАЛНИ ПРАШАЊА
- Ана Крстаноска
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
02/3119 628

19. ЛИСТА НА АКТИВНИ РЕГИСТРИ ШТО ГИ ВОДИ АМС
20. БИОГРАФИИ ОД ИМЕНУВАНИТЕ И ИЗБРАНИТЕ ЛИЦА ВО АМС
21. НАЈАВА НА МЕСЕЧНИ НАСТАНИ ИЛИ ОНЛАЈН-КАЛЕНДАР
22. ПРАВИЛНИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ
23. ПРОГРАМА ЗА ВОЛОНТИРАЊЕ НА АМС
24. ГОДИШЕН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2017
25. СТРАТЕГИЈА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИ НА АМС
26. АКТИВНОСТИТЕ ЗА ВОСПОСТАВУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ФИНАНСИСКОТО УПРАВУВАЊЕ И КОНТРОЛА ЗА 2017
27. ИЗЈАВА ЗА КВАЛИТЕТОТ И СОСТОЈБАТА НА ВНАТРЕШНИТЕ КОНТРОЛИ ВО АМС
28. ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИТЕ РЕВИЗИИ И АКТИВНОСТИТЕ НА ВНАТРЕШНАТА РЕВИЗИЈА ЗА 2017 ГОДИНА
2
9. ГОДИШЕН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2018

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија