Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Национални спортски федерации

Прикажи #
Име Телефон Мобилен Факс Општина
Атлетска федерација на Македонија 3131-325 070-268-782 Скопје
Автомобилистичка федерација на Македонија 070-382-768 3083-422 Скопје
Аикидо федерација на Македонија 047-228-047 047-238-723 Битола
Боксерска федерација на Македонија 02-3122-340 070-596-465 02-3113-654 Скопје
Федерација на боречки спортови 02-3222-678 070-700-675 Скопје
Боди билдинг и фитнес федерација 02-3117-141 075-246-981 Скопје
Велосипедска федерација 02-3166-305 070-363-743 Скопје
Веслачка федерација на Македонија 046-261-217 Охрид
Воздухопловна федерација на Македонија 02-3129-090 02-3229-013 Скопје
Едриличарска федерација на Македонија 046-262-697 046-256-386 Охрид
Федерација за спорт и рекреација на инвалидите на Македонија 02-3163-551 070-522-425 Скопје
Кајакарска федерација на Македонија 02-3131-139 071-721-007 Скопје
Кошаркарска федерација на Македонија 02-2461-644 Скопје
Кугларска федерација на Македонија 02-3131-139 02-3122-377 02-3226-662 Скопје
Мечувалечка федерација 02-3228-712 070-233-465 Скопје
Одбојкарска федерација на Македонија 02-3161-605 Скопје
Пливачка федерација на Македонија 02-3120-402 Скопје
Федерација на планинарските спортови на Македонија 02-3165-540 Скопје
Пинг-понгарска федерација на Македонија 02-3166-223 Скопје
Ракометна федерација на Македонија 02-2464-444 Скопје

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија