Категорија: NO SLIDER MK

ЈАВЕН ОГЛАС

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА АГЕНЦИЈА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија”…

Известување

Се известуваат сите граѓански организации, регистрирани согласно Законот за здруженија и фондации, кои ги исполнуваат условите за да бидат регистрирани…